AutoBuzz.be
FR

Early Bird-actie: Bestel nu je AutoBuzz Magabook voor 6,99 euro!

 19/06/2017  sw  Entertainment, Nieuws, Uitgelicht

Bestel nu je AutoBuzz Magabook voor 6,99 euro, ideaal om de zomervakantie in te gaan!

Vroege vogels, opgelet: zoek je nog een ideaal geschenk voor een bevriende autofan, of wil je jezelf gewoon trakteren op een stijlvol autoboek? Zoek niet langer!

Het team achter AutoBuzz heeft zopas de laatste hand gelegd aan de derde editie van het AutoBuzz Magabook, een uniek collector’s item dat je weer helemaal up-to-date brengt van alle recente en toekomstige nieuwigheden in autoland. We nemen je mee voor een verrassende road trip door de Franse Champagnestreek met de nieuwste generatie dreamcars, en trokken naar Andalusië om hun roemruchte voorvaders aan het werk te zien tijdens de allereerste Sotogrande Grand Prix. Gaan supercars je budgettaire petje te boven? Geen nood, want terug in eigen land organiseerden we een vergelijkende test van 9 Fun Cars om uit te zoeken welke auto het meeste rijplezier biedt voor een budget van 30.000 euro.

Het ruim 220 pagina’s tellende Magabook is vanaf 7 juli te verkrijgen in de betere krantenwinkels en een aantal geselecteerde warenhuisketens. Als je je exemplaar vandaag (of alleszins voor 30/06) online reserveert, trakteert AutoBuzz echter op een fikse korting, en nemen we de verzendingskosten met plezier voor onze rekening!

Vul onderstaand formulier in om je exemplaar van het AutoBuzz Magabook te bestellen!

Magabook NL Early Bird 2017

Verder op AutoBuzz:
© 2017 AutoBuzz.be | Nieuwsbrief | Contact | Privacy | Disclaimer