Jeffrey van Hooydonk opent nieuwe rijschool… in Francorchamps

991

DreamDrive, het bedrijf waarmee Jeffrey Van Hooydonk over het hele land rijstages aanbiedt, associeert zich met trackdayspecialist Curbstone voor een nieuwe rijvaardigheidstraining… op het mooiste circuit ter wereld.

Jeffrey Van Hooydonk, onze collega-testpiloot bij FLEET.TV, heeft zopas een nieuwe samenwerking ondertekend met Curbstone. Onder de naam Apex training zullen beide bedrijven voortaan rijstages aanbieden op het circuit van Spa-Francorchamps.

Eén sessie bestaat uit twee uur tracktime, van 18 tot 20 uur, voorafgegaan door een gedetailleerde theoretische briefing om de piste te verkennen. Nadien trekken de piloten onder professionele begeleiding het circuit op, inclusief pace cars, coaches, radio-uitrusting in elke wagen, …

Quanta costa?

Wie af en toe eens een kartcircuit opzoekt, weet natuurlijk dat autosport behoorlijk aan de prijs is. Dat is hier niet anders: een sessie kost minimum 495 euro, een voordeeltarief dat uitsluitend is voorbehouden aan de leden. Aan de eerste training, die gepland staat op 23 april, kunnen ook niet-leden aan dezelfde prijs deelnemen.

[wpml_language language="nl"] [/wpml_language]