De Britse tabloid The Sun meent achterhaald te hebben dat niet Ferdinand Piëch, maar wel Juve-speler Cristiano Ronaldo zich binnenkort de eigenaar mag noemen van de duurste nieuwe auto ooit gebouwd: de Bugatti ‘La Voiture Noire’.

“Heb jij al ergens opgevangen wie de Bugatti La Voiture Noire heeft besteld?”: het moet onder journalisten zowat de meest gestelde vraag geweest zijn tijdens de persdag van het voorbije Salon van Genève. Een aantal ingewijden meenden toen te weten dat de wagen een hersenspinsel was van voormalig Volkswagen-topman Ferdinand Piëch, die in zijn diepe zakken zo’n 16 miljoen euro had opgedist om de Rolls-Royce Sweptail te onttronen als duurste auto aller tijden.

View this post on Instagram

🏡😎☀️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Onthullingen van de Britse tabloid The Sun moeten echter aantonen dat de Portugese superster én Bugatti-liefhebber Cristiano Ronaldo de man is die zijn krabbel onder de bestelbon heeft gezet. Met een geschat jaarsalaris van zo’n 30 miljoen euro (exclusief premies en sponsordeals) hoeft CR7 zich alleszins geen zorgen te maken over het allicht torenhoge verbruik van de 1.500 pk sterke 8 liter-W16 motor…