13 verklaringen voor de hoogheidswaanzin van Justin Bieber

705

BugattiNaar het schijnt heeft Justin Bieber talent. Eén talent is alvast niet te ontkennen: hij heeft er alles voor over om in de schijnwerpers te staan. Het meest beroemde kapsel ter wereld onderhouden en er daarna de schaar in zetten. Zijn pensioen aankondigen (hij heeft al hard genoeg moeten werken, de arme stakker) en daarna (jammer genoeg) op zijn stappen terugkomen. Dit alles heeft hem tot de verwende overjaarse puber gevormd die hij nu is. Recent pronkte hij nog op Twitter met zijn nieuwste “gadget”: een Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. Er rest ons alleen nog maar te hopen dat de grootheidswaanzin van dit kereltje hem er niet toe aanzet deze uitzonderlijke wagen in luipaardmotief te steken, net zoals hij deed met zijn Audi R8.

Voor de rest huizen er in zijn garage – misschien eerder parking – mooie pareltjes, maar ook voertuigen (met 2 of 4 wielen) die hem toelaten zich incognito te verplaatsen. Deze collectie zal hem op z’n minst uitdagen verschillende facetten van zijn leven als volwassen man te ontdekken.

Noot van de redactie: de lijst is ongetwijfeld niet volledig. We nemen hier enkel de speeltjes op waarin “Juju” zich heeft laten opmerken. We twijfelen er geen seconde aan dat hij het hierbij niet zal laten…

1. De wilde Justin

Audi R8
Audi R8

2. De ecologische Justin

Fisker Karma chrome
Fisker Karma

3. Super-Justin

Cadillac CTZ-V Coupé
Cadillac CTZ-V Coupé, een soort Batmobiel?

4. “Bad boy” Justin

Porsche Turbo 997
Porsche Turbo 997

5. Just in white

Ferrari 458 Italia
Ferrari 458 Italia

6. Justin de toreador

Lamborghini
Lamborghini Gallardo

7. Justin “il cavaliere”

Ferrari 430
Ferrari F430

8. Justin met een klein hartje

smart
smart

9. De opgepompte Justin

Range Rover
Range Rover

10. Justin, de verhuizer

Mercedes Sprinter
Mercedes Sprinter

11 & 12. De vrijgevochten Justin

Ducati
Ducati
MV Agusta_19 ans
MV Agusta