Reserveer hier je exemplaar van het nieuwe AutoBuzz.be MagaBook!

416

Het mooiste autoboek van de Lage Landen is terug! Eerder deze week rolde onze inmiddels zevende AutoBuzz.be MagaBook van de persen, een alweer prachtig vormgegeven en vlot weglezende zomereditie waarin je àlle recente en toekomstige nieuwigheden op de Belgische automarkt kunt terugvinden. Kortom: een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die in de nabije toekomst een nieuwe auto wil aanschaffen. Hoe je dat nieuwe AutoBuzz.be MagaBook in huis haalt? Langs hier!

Mocht je nog niet vertrouwd zijn met het recept achter het AutoBuzz.be MagaBook, frissen we je geheugen maar al te graag even op. Naast het dagelijkse autonieuws dat we je op onze vaste webstek serveren, brengt de AutoBuzz-redactie elk semester ook een gedrukt merkoverzicht van de recente én toekomstige nieuwigheden bij elke autoconstructeur.

Bovenop die vaste ‘Showroom’ is er telkens ook plaats voor intrigerende autoverhalen uit binnen- en buitenland, met dit keer een spectaculaire roadtrip door de Marokkaanse Sahara en een rechtstreekse confrontatie tussen 10 absolute droomwagens, het traditionele recept van onze jaarlijkse Dreamcar Special in samenwerking met FLEET.TV.

Tot slot nemen we dit keer ook een verfrissende duik in de Belgische automobielgeschiedenis om de toekomst van onze (elektro-)mobiliteit beter te kunnen begrijpen. Onze man keerde met de Audi e-tron naar de wieg van de elektrische auto, en ontdekte dat die niet in Wolfsburg, München of Stuttgart staat, maar wel in het Luikse niemendal… dat Nessonvaux heet.

Klinkt goed, maar… quanta costa?

Minder dan je laatste parkeerticket, vermoeden we. Omdat we sterk begaan zijn met je koopkracht – hoe ga je anders die nieuwe auto betalen? – haal je ons AutoBuzz.be MagaBook nog steeds in huis voor 7,95 euro (+ €2,00 verzendingskosten), en da’s naar onze bescheiden mening een bijzonder schappelijke som voor meer dan 150 pagina’s aan octaanplezier. Wil je er eentje bestellen, laat dan gewoon even je gegevens achter via onderstaand formulier. Veel leesplezier!