Wie onze Facebookpagina van dichtbij volgt, weet dat wij dankzij Suzuki Belux twee vertegenwoordigers naar de Scotland Rally mochten sturen. Dit weekend vertrokken lezers Nick en Rudy alvast voor de roadtrip van hun leven met een Suzuki Swift Sport … en AutoBuzz reist hen vanaf morgen achterna!

Wat is de Scotland Rally?

De Scotland Rally een 6 dagen en 1.800 kilometer lange roadtrip die je via de mooiste plekjes van Engeland, Wales en Schotland tot op het magische Isle of Skye brengt. In The Scotland Rally draait het niet om snelheid, wel integendeel. Aan het begin van het avontuur, bij de legendarische White Cliffs of Dover, krijgen de deelnemers een gedetailleerd roadbook mee dat je in zes etappes langs de mooiste plekjes van het Verenigd Koninkrijk voert. Onderweg passeer je legendarische routes (NC500!), checkpoints (Anfield Road!), historische kastelen (Conwy Castle!) en ruïnes (Stonehenge!). Dagelijks ligt de finishlijn op een unieke plek waar je de mogelijkheid hebt om te kamperen.

Het duo dat gedurende rally de hoogste scores behaalt tijdens de proeven – door onderweg zo weinig mogelijk checkpoints te missen én uit te blinken in de traditionele Highland Games die hen op elke aankomstlocatie te wachten staan kroont zich na zes dagen tot winnaar.

Het avontuur van lezers Nick en Rudy is al begonnen, wij reizen hen woensdag achterna.
Foto: Suzuki BeLux

Dagelijkse update

Vanaf morgen reizen we met AutoBuzz onze deelnemers achterna en proberen we te achterhalen wat de Scotland Rally nu zo een speciaal evenement maakt. Hou zeker onze website en Social Media in de gaten en beleef de Scotland Rally mee vanop de eerste rij!

De hoogtepunten van de eerste dag van de deelnemende Suzuki’s kan je alvast hieronder bekijken!

Suzuki @ Scotlandrally 2019 – Etappe #1

Scotlandrally 2019 Etappe #1: Calais – Stonehenge (411 km).

Geplaatst door Suzuki Belux op Zondag 4 augustus 2019