Subaru Outback doet het ook als Outdoor Edition

315

De Subaru Outback ziet er al uit als een robuuste knaap – wat wil je met zo’n naam – maar het kan altijd beter volgens de Japanse constructeur. Daarom komt de Japanse autobouwer nu aanzetten met de Outback Outdoor Edition.

Verwacht geen nieuwe technologie in de Outdoor Edition, deze Outback wordt nog altijd aangedreven door een 175 pk sterke boxermotor, met naar aloude Subaru-traditie een CVT-automaat en vierwielaandrijving. Deze speciale editie moet het vooral hebben van wat stoerdere designaccenten.

Zo merken we extra bescherming aan de voor- en achterbumpers, spatbordverbreders en een bodemvrijheid van 20 cm op. Daarnaast krijg je ook nog een rubberen mat in de koffer om de laadruimte vrij te houden van modder en vuil.

Veiligheid

Bovendien kan de Outback rekenen op heel wat veiligheidstechnologieën zoals het EyeSight veiligheidssysteem, Symmetric All-Wheel Drive en Side View Monitor.

Tot slot krijg je in de Outdoor Edition ook wat comfortopties standaard, zoals de elektrisch verstelbare en verwarmde lederen zetels, licht- en regensensoren, keyless entry en airconditioning met automatische klimaatregeling. Maar ook het glazen schuifdak, de elektrisch bedienbare achterklep, audiosysteem van Harman Kardon en een multimediasysteem met Apple CarPlay en Android Auto hoef je niet meer aan te kruisen in de optielijst.