De zomervakantie zit erop voor FLEET.TV

900

De kinderen gaan terug naar school, de grote muziekfestivals zitten erop en ook de zomerzon maakt zich stilaan klaar voor een lange winterslaap. En dat betekent dat ook onze collega’s van FLEET.TV aan een nieuw seizoen beginnen, het 17e al!

Philippe en Alain komen maar best goed uitgerust uit de zomervakantie, want het belooft een eivolle eerste aflevering te worden. Zo trekt het olijke duo naar het Autosalon van Frankfurt om er de grote nieuwigheden van het najaar te ontdekken.

Voorts staan er rijtests gepland met een reeks zeer diverse SUV’s: luxe à la française in de DS3 Crossback, elektrische rust in de Mercedes EQC, het nieuwe jasje van de Nissan Qashqai, de verbazende SsangYong Korando en een compleet nieuwe SUV bij Mazda: de CX-30. En met die laatste slaan we meteen een brug naar het bezoekje van Alain aan de grootste Mazda-collectie ter wereld.

De dreamcar tot slot is een echt nineties-icoon dat terugkeert langs de grote poort: de Toyota Supra. En Jeffrey stuurt hem rond het circuit van Zolder zoals we hem kennen: Tokyo Drift-style. FLEET.TV is op 28 en 29 september te bekijken op Kanaal Z! Geen tijd dit weekend? Dan kan je op 5 en 6 oktober naar de herhaling kijken.