Maserati en Bowers&Wilkins: krachtig geluid

357

Maserati en Bowers & Wilkins zijn twee merken met een onvoorwaardelijke liefde voor technologische innovaties en ultieme performantie. De materialen die bij beide gebruikt worden zijn erg gedetailleerd en van uitmuntende kwaliteit. De reputatie van hun producten op het vlak van prestatie en kwaliteit is eveneens van een erg hoog niveau. Het was dan ook niet meer dan logisch dat deze twee ondernemingen de handen in elkaar sloegen om nieuwe producten te ontwikkelen.

BW1

Erg gewild zijn de koptelefoons P5 Mobile Hi-Fi van Bowers & Wilkins die nu in een speciale editie beschikbaar zijn: de Maserati editie. Deze brengt een ode aan de stijl en het design van de twee merken en garanderen een impressionante mobiele sound.

De koptelefoons P5 Maserati Edition zijn gehuld in een geraffineerd natuurlijk leder en beschikbaar in het diepblauw, de geliefde kleur van Maserati. Op deze P5 prijkt het embleem van Maserati, de alombekende drietand, die we eveneens terugvinden op de exclusieve lederen reistas. Het embleem is het werk van Mario Maserati zelf, die zich hiervoor liet inspireren op het standbeeld van Neptunus aan de fontein van de Piazza Maggiore de Bologne.

BW2

De koptelefoon P5 Maserati Edition is beschikbaar in de webshop van Maserati via www.maseratistore.com en  www.bowers-wilkins.co.uk/shop.