3 leuke activiteiten op het Salon naast dromen van wagens

373

Het Autosalon is natuurlijk in de eerste plaats dé plek bij uitstek om te dromen van wagens of tot de aankoop ervan over te gaan. Als je wat afwisseling nodig hebt van al dat “auto geilen”, kan je op heel wat stands terecht voor leuke activiteiten.

Zo kan je in Paleis 7 op de stand van BMW terecht om in avant-première de BMW Cruise e-Bike te testen.Wat verder op dezelfde stand kan je een virtueel ritje maken met één van je droomwagens. En ook bij Nissan, in Paleis 6, kan je de virtuele toer op gaan met de Nismo-reeks. In hetzelfde Paleis vind je een ware Top Gear Experience. Om te ontdekken wat dat precies inhoudt, zal je zelf een kijkje moeten gaan nemen.

DSC06353-optimized

 

DSC06116-optimized

 

DSC06423-optimized

 

DSC06441-optimized

Overigens zijn er een handvol stands waar je een foto van jezelf en je entourage kan laten maken in een leuke setting. Zo kan je bij Hyundai met de twee beroemde figuurtjes van M&M op de foto en bij MINI neemt een flitspaal een kiekje van je in een Londense setting.

Ten slotte melden we ook graag dat ook de Paleizen 1 en 3, waar de motors het voor het zeggen hebben, heel wat leuks te bieden hebben op het vlak van ontspanning. Zo kan je op de stand van Suzuki een wel erg futuristische app bemachtigen in het teken van hun nieuwe V-Strom 1000 voor je smartphone. Zeker een bezoekje waard!