Krijgt de Citroën DS een nieuwe snit ? ?

348

Charlie Le Mindu

Op 20 januari vond in DS World Paris de vernissage plaats van “Stronger”, de geweldige nieuwe show van Charlie Le Mindu, de uitvinder van de “Haute Coiffure”. Als stylist-kapper-kunstenaar werkte hij met beroemdheden als Lady Gaga , Peaches , Rossi de Palma en Mylène Farmer. 

Eerst presenteerde Charlie Le Mindu zijn nieuwste creaties, voor het eerst op een catwalk. Al zag je de modellen nauwelijks in het donker onder die enorme fosforescerende creaties op hun hoofd.

Aansluitend onthulde hij de creaties die samen de tentoonstelling “Déesse for DS World Paris” vormen. Werk uit eerdere collecties plus werk uit het pas geshowde “Stronger”, aangevuld met werk speciaal ontworpen om tentoon te stellen in DS World Paris. In het Frans spreekt men DS uit als “déesse”, wat godin betekent. Hiervan is ook de troetelnaam voor de citroën DS “godin van de weg” afgeleid. De tentoonstelling is open voor het grote publiek tot 20 maart in DS World Paris. In centrum Parijs dus.

DS World Paris is het centrum van het unieke citroën DS universum. Charlie Le Mindu heeft er voor gekozen om zijn “Déesses” te tonen in de ramen en vloeren van het prachtige gebouw. Naast en samen met de uitgestalde Citroën DS3, DS3 CABRIO, DS4 en DS5. Gestileerde auto’s en weelderige sculpturale kapsels samen in één monumentale ruimte.

Als je Charlie Le Mindu nog niet kent, kijk dan echt eens naar onderstaande video. De moeite !