Vaderdag = autodag!

611

Op 14 juni is het alweer zo ver! Dan vieren we de pater familias in huis. Begint je hart sneller te slaan omdat je dit helemaal vergeten bent? Geen erg, want wij selecteerden vier ideale cadeaus die je alsnog kunnen redden!

Plankgas!

bongoHoudt je vader van kicks op wielen? Dan is deze Bongo bon het ideale geschenk! Keuze uit diverse spectaculaire rijervaringen voor één of meerdere personen. Laat vaderlief scheuren op een quad, cruisen met een Ferrari of driften op het circuit van Zolder! Gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Prijs: € 99.90

Link: http://www.bongo.be/nl/cadeaubon-plankgas-2276/

RACB Box

RACB

Verwen hem met een RACB Box: een box die toegang geeft tot een onvergetelijke ‘Driving Experience’. De RACB Box is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende versies: een fun sessie op het circuit van Francorchamps, een racestage bij RACB Racing School, een rijvaardigheidsstage met de meest krachtigste wagens, een circuitdoop, …  Kortom, keuze met hopen!

Prijs: varieert afhankelijk van de gekozen versie

Link: http://www.racb-official-shop.com/index.php om er het origineelste cadeau voor Vaderdag te kiezen.

Project CARS

Is je vader naast een autogek ook nog een game-freak? Dan is Project CARS voor hem het perfecte geschenk! Dit gloednieuwe racing game behoort tot de technisch meest hoogstaande ter wereld en werd getest door een groep gepassioneerde race-fans én professionele coureurs. Met een ruime keuze in onder meer karts, touring-wagens, Le Mans-auto’s en Formule-wagens verliest elke autosportliefhebber zich volledig in het spel.

Prijs: € 54.99

Link: http://www.projectcarsgame.com/

Top Gear DVD-Box

Top Gear

Raakt papa-lief maar niet over het einde van het meest spectaculaire autoprogramma ooit? Dat kan hij voor altijd geweldige herinneringen ophalen met een DVD Box van het olijke trio!

Prijs: € 39.99

Link: http://www.topgear.com/uk/shop/tg_bbcshop_dvd_bluray.html