Treurige verjaardag voor ‘Schumi’

309

schumacher

 

 

 

 

 

 

Formule 1-legende Michael Schumacher, die na een ski-ongeval al vijf dagen in een coma ligt, wordt vandaag 45 jaar. Het Italiaanse Ferrari, de renstal waarmee hij vijf keer wereldkampioen werd, verwijst in dat kader op zijn website naar de vele gezamenlijke triomfen die ze boekten. Intussen hebben zich aan het ziekenhuis in het Franse Grenoble honderden supporters van Ferrari en Schumacher verzameld om hun held te eren.

Bron: Belga

Voor het universitair ziekenhuis in Grenoble, waar F1-legende Michael Schumacher in coma ligt, zijn  tientallen Ferrari-supporters toegekomen om hun steun te betuigen aan de Duitser. ‘Schumi’ ligt in een coma na een skiongeval en wordt 45 op 3 januari.

Ferrari, de renstal waarmee Schumacher vijf keer wereldkampioen werd, had zijn fans opgeroepen naar Grenoble af te zakken om Schumacher en diens familie een hart onder de riem te steken.

De fans, allen in het rood gekleed, hadden onder meer spandoeken met steunbetuigingen bij. ‘Schumi heeft ons zoveel gegeven. Het enige dat wij konden doen, was naar hier komen en hem en zijn familie steunen op zijn verjaardag’, getuigt een 47-jarige Ferrari-fan, die vanuit Milaan naar Grenoble was gereisd.

Voorlopig is het nog wachten op een nieuw medisch bulletin. Schumacher, zevenvoudig wereldkampioen, liep bij zijn val een zwaar schedelletsel op. Hij wordt in een kunstmatige coma gehouden