Wereldpremières op het Autosalon van Brussel

328

Je hebt ze nog nooit in het echt gezien. En met reden, want hun eerste publieke optreden is op het Autosalon van Brussel!

New Opel Meriva

Opel Meriva

Zijn nieuwe gestalte neemt het beste uit de familie met de Insignia, ADAM en Cascada. Het geronk van de Meriva komt van de nieuwe 1.6 TDTI die recent nog debuteerde in de Zafira Tourer: 136 pk voor 4,4l/100 km en 116 g CO2/km. Er iso ok een LPG-versie en een 1.4 benzine (120 en 140 pk) beschikbaar.

 

 

 

Renault_11256_be_frRenault Mégane CC

Na de Mégane berline coupé en Grandtour (break) in Frankfurt, is het de coupé-cabriolet versie die zijn intrede maakt als en heuse wereldpremière in Brussel. Verwacht je niet aan een al te groot verschil. Het gaat om een facelift die het mogelijk maakt voor de hele Mégane-familie om dezelfde uitrusting te hebben, zoals het multimediasysteem R-Link bijvoorbeeld.

 

 

Citroën DS3 Cabrio Racing-optimizedCitroën DS3 Cabrio Racing

Deze wagen werd vorige zomer voor het eerst als concept gepresenteerd op het Goodwood Festival of Speed (in het Verenigd Koninkrijk). Maar nu zal de DS3 Cabrio Racing uitgestald worden alse en echte wereldpremière. Het wordt een sportieve knipoog naar het engagement van Citroën in de WRC!