Komend weekend vindt in Waregem Expo de inmiddels vierde editie van het Waregem Oldtimer Event plaats, een kleinschalige en sympathieke oldtimerbeurs die op enkele jaren tijd internationale bekendheid verwierf. Ook dit jaar verwacht organisator Wim Soenens een kleine 10.000 bezoekers vanuit binnen- en buitenland, die zich komen vergapen aan de naar schatting 150 voertuigen die er te koop zullen worden aangeboden.

Eén van de grote publiekstrekkers wordt ongetwijfeld de BMW 507 Roadster, één van de 252 exemplaren die BMW in elkaar schroefde. De wagen werd pas vorige week aangekocht via een Zwitserse verzamelaar, en zou volgens kenners zo’n 3 miljoen euro waard zijn. Verder mag je je (uiteraard) aan een resem klassieke Porsches verwachten, maar ook iets budgetvriendelijkere automobilia, vintage meubilair en autogerelateerde kunstwerken.

De beurs opent de deuren op vrijdag van 13 tot 21 uur, op zaterdag en zondag kan je er terecht tussen 9u30 en 18u30, de toegangsprijs bedraagt 15 euro. Meer informatie vind je op www.oldtimerevent.be.