Betrapt: de nieuwe Toyota Supra

858

Een maand voor zijn eigenlijke voorstelling op het Salon van Detroit ligt de nieuwe Supra al open en bloot op het internet.

Dankzij de smartphone en de sociale media is het voor constructeurs tegenwoordig al onbegonnen werk geworden om een doordeweekse Focus of Leaf geheim te houden tot zijn officiële voorstelling, laat staan dat de nieuwe Toyota Supra – een legende die nog steeds op een indrukwekkende schare fans kan rekenen – ongemerkt tot op de beursvloer in Detroit zou raken.

Een zekere Tommy, beheerder van het SupraMkv.com-forum, is erin geslaagd een foto te bemachtigen van de Japanse BMW Z4-kloon, waarvan de voorsteven (gelukkig) trouw blijft aan de FT-1 Concept car uit 2014. Over de technische kant van de zaak worden we uiteraard niet veel wijzer, al staat het intussen wel al vast dat de vijfde Supra aangedreven zal worden door de 3 liter zes-in-lijn met 340 pk die ook in de Z4 M40i terug te vinden is. Reken bijgevolg maar op een basisprijs die zal flirten met de grens van 60.000 euro…

[wpml_language language="nl"] [/wpml_language]