Beleef het Salon van Brussel vanuit je luie zetel! (video)

677

Hoewel er tijdens het eerste salonweekend al meer dan 115.000 kijklustigen zijn komen opdagen, blijft de verplaatsing naar Brussel voor veel collega-autoliefhebbers een groot struikelblok. Ook de barre weersomstandigheden en de vaak problematische mobiliteit rond (en in) de eivolle Heizelpaleizen doen zelfs de meest ‘doorwinterde’ salongangers twijfelen, gelukkig hebben we voor hen het perfecte placebo gevonden.

Wie de afgelopen dagen wél al in Brussel is geweest, zal het kunnen beamen: er valt op dit 97e Salon weer véél meer te zien en te beleven dan je op één enkele salondag kan ontdekken. Toch bestaat er een manier om, in iets meer dan een uur, een volledig overzicht te krijgen van alle nieuwigheden: de traditionele salonspecial van FLEET.TV. En je hoeft er zelfs je luie zetel niet voor uit te komen…

Hoe het in z’n werk gaat? Heel simpel: klik op onderstaande playlist, selecteer je favoriete merken, en krijg meteen een volledig nieuwsoverzicht van stand tot stand, aangevuld met tekst en uitleg van de constructeur in kwestie. Veel kijkplezier!