Déjà vu: Nissan NV250

12 jaar na de Kubistar is Nissan opnieuw Franse mosterd gaan halen voor de uitbreiding van zijn bestelwagengamma. Bij wie? Drie keer raden…

Porsche Typ 64: Onbetaalbare oorlogsveteraan

De kans is groot dat je nog nooit van deze Porsche Typ 64 gehoord hebt, toch is de kans nog groter dat hij zich binnenkort de duurste Porsche aller tijden mag noemen. Volgens de veilingspecialisten van RM Sotheby’s, die de wagen in augustus te koop stellen op het Californische Pebble Beach, behoort een recordbedrag van 20 miljoen euro tot de mogelijkheden. Maar wat maakt deze (voor het grote publiek volstrekt onbekende) Porsche zo speciaal?

Voor twee gelukkige Belgen: BMW M5 Edition 35 Jahre

In 1984 bracht BMW zijn allereerste M5 op de markt, een schijnbaar brave berline met de 286 pk sterke zes-in-lijn uit de M1 onder de kap. 35 jaar en bijna 350 pk verder mogen we kennismaken met deze M5 Edition 35 Jahre, een duistere M5 Competition… met een gouden randje.

Sneltransport: Ford Focus Clipper ST

Naar analogie met de recent voorgestelde hatchback, waarmee we binnenkort voor het eerst mogen proefdraaien, stelt Ford nu ook de sportieve ST-variant van de Focus Clipper voor. Ook die laat klanten de keuze uit de 2,3 liter-EcoBoost of een 2 liter grote EcoBlue-diesel.
13,485FansLike
1,028FollowersFollow
881FollowersFollow
248SubscribersSubscribe

Tests