Live in Brussel: De Blikvangers [Paleis 7]

649

Drie belangrijke autoreuzen strijden om de aandacht van de bezoeker in paleis 7: een Duitser, een Italo-Amerikaan en een Japanner, elk met zijn eigen strategie.

BMW-Mini

De BMW-groep zet zijn beste beentje voor in Brussel. BMW en Mini kondigen heel wat wereldpremières aan op het salon in onze hoofdstad. Daarbij hoort de onthulling van de drie- en vijfdeurs Mini Hatch, aangevuld met de Cabrio.

Bij BMW zijn dat de 2-reeks Active Tourer en Gran Tourer, wagens die gezinnen moeten overtuigen. Wie wat meer geduld heeft kan op de stand ook de nieuwe generatie van de i8 en i8 Roadster van dichtbij ontdekken, net als de kleine SUV X2.

En terwijl u toch wacht op uw beurt, kan u genieten van de lijnen van de toekomstige Z4 …

Fiat

Van de kant van de groep Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth ziet het schap met nieuwigheden er wat magerder uit. In uw slalom door het salon herkent u wel de Abarth 695 Rivale en de verleidelijke Stelvio Quadrifoglio Verde, waarna u kan watertanden bij de Jeep Cherokee Trailhawk.

Toyota

De groep Toyota-Lexus ziet de dingen groot in Brussel met de nieuwe versie van de Land Cruiser enerzijds en het vlaggenschip van Lexus anderzijds. Twee wagens die in sombere kleuren op de stand staan, symbolisch voor een groep die relatief anoniem is in het autolandschap, maar duidelijk meer aandacht verdient.