Antwerp Classic Salon: drie verjaardagen

680

Komend weekend is Antwerpen voor eventjes weer dé place to be voor oldtimers, dankzij de 41e editie van het Antwerp Classic Salon. O ironie.

Vergeet de LEZ-zone, dit weekend vormt Antwerp Expo (dat voor alle duidelijkheid buiten de felbesproken zone ligt, nvdr) het decor voor de 41e editie van het Antwerp Classic Salon. De organisatoren hebben trouwens nog steeds reden tot feesten, met dank aan drie verjaardagen van notoire autolegendes.

Eerst en vooral zijn er twee verjaardagen van twee automobiele uitersten, met enerzijds de 70-jarige 2CV en de in hetzelfde jaar geboren sportwagenbouwer, Porsche.

Daarnaast brengen de organistoren dit jaar hulde aan de illustere geschiedenis van de 24 Uur van Le Mans met een thematische tentoonstelling, bestaande uit een twintigtal voertuigen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de legendarische etmaalrace.

Uiteraard zal er ook naar hartenlust gekocht en verkocht kunnen worden, net als de voorgaande edities blijft het Salon het ideale uitstalraam voor talloze oldtimerhandelaars en particulieren, een ontmoetingsplaats voor zowat 50 aanwezige clubs en een beurs voor zowat alle denkbare wisselstukken.

Alle informatie vind je op www.antwerpclassicsalon.be