Op het Autosalon van Genève proberen traditioneel ook heel wat tuners de aandacht naar zich toe te trekken. Het gekende huis Mansory ging aan de slag met een van onze favorieten, de Aston Martin DB11.

Subtiliteit is nu niet bepaald een van de kenmerken van de Duitse tuner, vandaar dat de DB11 een hele reeks uiterlijke aanpassingen kreeg. Zo werd de wagen verlaagd. En ook de hele voorbumper werd opnieuw ontworpen om er strakker uit te zien. Daarnaast kreeg de motorkap ook enkele luchtinlaten en werd de wagen verfraaid met carbon panelen die uit stenen lijken gehouwen.

Achteraan valt dan weer de gigantische diffuser in datzelfde materiaal op, net als de subtiele spoiler die de achterlichten wat aggresiever doet uitkomen. Nog een leuk detail is de Britse vlag, the Union Jack, die op de wielbouten van de 22 duimsvelgen staat te pronken.

Ook de V12 in de Aston werd aangepast. De Brit levert nu 750 pk en maar liefst 850 Nm koppel, goed voor een 0 naar 100 tijd van 3,6 seconden en een topsnelheid van 330km/u. Daarmee doen de Duitsers repectievelijk 0,5 seconden en 19 km/u beter dan de originele DB11.