Tests

Test Jaguar XF Sportbrake 25d: Met voorbedachten rade

Wanneer Duitse honden vechten om een been, loopt de Britse kater ermee heen?

Test Hyundai Ioniq Plug-in Hybride: papieren vorst?

Rijkelijk uitgerust, goed voor het milieu en fiscaal voordelig: er lijkt haast geen reden om de nieuwe Hyundai Ioniq Plug-in niet aan te schaffen. Of toch wel?

Test Opel Grandland X: gewapend voor de stadsjungle

Als de autowereld je twitterwall was, zou de hashtag SUV hot en trending zijn. Haast elke constructeur bracht het afgelopen jaar een SUV of crossover op de markt. Met deze Grandland X wil Opel de verkoopstoppers in het genre aanvallen.

Test Citroën C3 Aircross: Picasso’s Pupil

Na lang wikken en wegen besliste Citroën om de C3 Picasso af te lossen door de C3 Aircross, een stoere SUV met een familiale inborst. Wij gingen na of de Fransen de juiste keuze hebben gemaakt.

Test Volkswagen Polo: kleine broertjes worden groot

Met meer dan 14 miljoen verkochte exemplaren is de Volkswagen Polo een van de verkoopstoppers in de automobielwereld. En toch hing er steeds een schaduw over de Polo, eentje waar de zesde generatie van het model mee wil afrekenen.

Test Volvo XC60: Wellness op wielen

Het vernieuwen van een bestseller is altijd een langverwacht en – voor het merk zelf, dan – bangverwacht moment. Toch hoeft Volvo met de nieuwe XC60 weinig te vrezen...

Test Ford Fiesta: Nieuwe familietrekjes

AutoBuzz zet een van de referenties bij de stadswagens op de testbank. Beschikt de zevende generatie van de Ford Fiesta nog steeds over de juiste troeven om de alsmaar sterkere concurrentie te doen beven?

Test Renault Trafic SpaceClass: Salonrevolutie

In busjesland wordt er sinds mensenheugenis veelal Duits gesproken, met deze SpaceClass hoopt Renault er echter een aardig mondje mee te praten.

Test Mini Countryman S E All4: Fiscaal favoritisme

Mini stopt de plug-in hybride aandrijflijn uit de BMW 225xe Active Tourer in zijn eigen Countryman, en begint daarmee aan een ecologisch charmeoffensief. Met een CO2-cijfer van 49 g/km is onze fiscus al lang gezwicht, rest nog de vraag of jij dat beter ook zou doen.

Test Jeep Compass 1.6 MJT: Ten aanval, hoofdstuk 2

Jeep versterkt zijn aanwezigheid in het compacte SUV-segment met zijn tweede generatie van de Compass. Een volledig nieuwe versie die zich pal tussen de Renegade en de Cherokee positioneert om avontuurlijke stedelingen te verleiden. Maar ook pure avonturiers…