Tests

Test Nissan LEAF: eindelijk mainstream?

Lang voor Jaguar droomde van de elektrische I-Pace, toen de laadpalenmarkt in haar kinderschoenen stond en de Formule E nog maar een verre droom was, bouwde Nissan al haar eerste elektrische wagen. Nu, acht...

Test Volkswagen Arteon: Passat de luxe?

Volkswagen had de naam vooral zakelijke, grijze wagens te bouwen. Maar de grijze wolken boven Wolfsburg trekken stilaan weg, de zon breekt door. En die zon brengt inspiratie tot enkele knappe designs.

Test Opel Insignia Grand Sport 2.0 Turbo: Muscles from Rüssels

Op een ‘echte’ GSi is het weliswaar nog even wachten, toch staat er ook vandaag al een Insignia in de Opel-catalogus die sportiviteit met een grote S durft te schrijven. Wij namen de krachtigste aller Insignia’s mee voor een korte, maar intensieve voorjaarsstage.

Test SsangYong Rexton: werkpaard met twee gezichten

Vierwielaandrijving, een ongezien trekvermogen en massa's (koffer-)ruimte: maak kennis met de SsangYong Rexton, een werkpaard met meer troeven dan je op het eerste gezicht zou denken.

Test Mitsubishi Eclipse Cross: nieuwe start?

Elke constructeur brengt tegenwoordig een SUV op de markt. Ook Mitsubishi gaat mee in de hype, al kiezen de Japanners er bewust voor om weg te blijven van de platgetreden paden.

Test Volkswagen T-Roc: stijlfiguur zonder compromissen

Er gaat geen maand voorbij of een autoconstructeur brengt een crossover uit. Deze Volkswagen T-Roc is de nieuwste op het lijstje. Weet hij zich van de rest te onderscheiden?

Test Jaguar XF Sportbrake 25d: Met voorbedachten rade

Wanneer Duitse honden vechten om een been, loopt de Britse kater ermee heen?

Test Hyundai Ioniq Plug-in Hybride: papieren vorst?

Rijkelijk uitgerust, goed voor het milieu en fiscaal voordelig: er lijkt haast geen reden om de nieuwe Hyundai Ioniq Plug-in niet aan te schaffen. Of toch wel?

Test Opel Grandland X: gewapend voor de stadsjungle

Als de autowereld je twitterwall was, zou de hashtag SUV hot en trending zijn. Haast elke constructeur bracht het afgelopen jaar een SUV of crossover op de markt. Met deze Grandland X wil Opel de verkoopstoppers in het genre aanvallen.

Test Citroën C3 Aircross: Picasso’s Pupil

Na lang wikken en wegen besliste Citroën om de C3 Picasso af te lossen door de C3 Aircross, een stoere SUV met een familiale inborst. Wij gingen na of de Fransen de juiste keuze hebben gemaakt.