Tests

Test Ford Mustang: Pony car 2.0

De slingerende wegen van la douce France versus de Amerikaanse brutaliteit van een V8: het klinkt niet als een match made in heaven… tenzij de vernieuwde Mustang ons op andere gedachten kan brengen?

Test Citroën C4 Cactus: Au sérieux

Minder vorm, meer inhoud: de Citroën C4 Cactus is volwassen geworden. Wij zochten uit of de Fransoos nog steeds weet te prikkelen.

Test Nissan LEAF: eindelijk mainstream?

Lang voor Jaguar droomde van de elektrische I-Pace, toen de laadpalenmarkt in haar kinderschoenen stond en de Formule E nog maar een verre droom was, bouwde Nissan al haar eerste elektrische wagen. Nu, acht...

Test Volkswagen Arteon: Passat de luxe?

Volkswagen had de naam vooral zakelijke, grijze wagens te bouwen. Maar de grijze wolken boven Wolfsburg trekken stilaan weg, de zon breekt door. En die zon brengt inspiratie tot enkele knappe designs.

Test Opel Insignia Grand Sport 2.0 Turbo: Muscles from Rüssels

Op een ‘echte’ GSi is het weliswaar nog even wachten, toch staat er ook vandaag al een Insignia in de Opel-catalogus die sportiviteit met een grote S durft te schrijven. Wij namen de krachtigste aller Insignia’s mee voor een korte, maar intensieve voorjaarsstage.

Test SsangYong Rexton: werkpaard met twee gezichten

Vierwielaandrijving, een ongezien trekvermogen en massa's (koffer-)ruimte: maak kennis met de SsangYong Rexton, een werkpaard met meer troeven dan je op het eerste gezicht zou denken.

Test Mitsubishi Eclipse Cross: nieuwe start?

Elke constructeur brengt tegenwoordig een SUV op de markt. Ook Mitsubishi gaat mee in de hype, al kiezen de Japanners er bewust voor om weg te blijven van de platgetreden paden.

Test Volkswagen T-Roc: stijlfiguur zonder compromissen

Er gaat geen maand voorbij of een autoconstructeur brengt een crossover uit. Deze Volkswagen T-Roc is de nieuwste op het lijstje. Weet hij zich van de rest te onderscheiden?

Test Jaguar XF Sportbrake 25d: Met voorbedachten rade

Wanneer Duitse honden vechten om een been, loopt de Britse kater ermee heen?

Test Hyundai Ioniq Plug-in Hybride: papieren vorst?

Rijkelijk uitgerust, goed voor het milieu en fiscaal voordelig: er lijkt haast geen reden om de nieuwe Hyundai Ioniq Plug-in niet aan te schaffen. Of toch wel?