Tests

Test Volvo XC60: Wellness op wielen

Het vernieuwen van een bestseller is altijd een langverwacht en – voor het merk zelf, dan – bangverwacht moment. Toch hoeft Volvo met de nieuwe XC60 weinig te vrezen...

Test Ford Fiesta: Nieuwe familietrekjes

AutoBuzz zet een van de referenties bij de stadswagens op de testbank. Beschikt de zevende generatie van de Ford Fiesta nog steeds over de juiste troeven om de alsmaar sterkere concurrentie te doen beven?

Test Renault Trafic SpaceClass: Salonrevolutie

In busjesland wordt er sinds mensenheugenis veelal Duits gesproken, met deze SpaceClass hoopt Renault er echter een aardig mondje mee te praten.

Test Mini Countryman S E All4: Fiscaal favoritisme

Mini stopt de plug-in hybride aandrijflijn uit de BMW 225xe Active Tourer in zijn eigen Countryman, en begint daarmee aan een ecologisch charmeoffensief. Met een CO2-cijfer van 49 g/km is onze fiscus al lang gezwicht, rest nog de vraag of jij dat beter ook zou doen.

Test Jeep Compass 1.6 MJT: Ten aanval, hoofdstuk 2

Jeep versterkt zijn aanwezigheid in het compacte SUV-segment met zijn tweede generatie van de Compass. Een volledig nieuwe versie die zich pal tussen de Renegade en de Cherokee positioneert om avontuurlijke stedelingen te verleiden. Maar ook pure avonturiers…

Test Opel Insignia Grand Sport: evenwichtsoefening

Met de nieuwe Insignia Grand Sport wil Opel aan de troon van de premiumberlines komen knagen. AutoBuzz trok naar Frankfurt voor een eerste rij-impressie.

Test Honda Civic: het tiende gebod

Honda heeft zopas zijn 10e Civic-generatie op de wereld gezet. Een generatie die Honda’s Oude Testament afzweert, want lust en begeerte maken voortaan integraal deel uit van zijn geloof…

Peugeot 5008: de mono-SUV

Terwijl kleine broer 3008 de prijzen opstapelt, moet de nieuwe 5008 zijn plekje op de bomvolle SUV-markt nog veroveren. Lang geen eenvoudige opgave, al kan zijn verleden als monovolume hem daar wel een strategisch handje bij helpen…

Alfa Romeo Stelvio: is dit dan de Giulia break?

We hebben er 107 jaar op gewacht, maar vandaag is hij er: de eerste SUV van Alfa Romeo. AutoBuzz-collega Gregory trok naar het Parco nazionale Dello Stelvio - waar anders - voor een eerste kennismaking.

Maserati Levante S Q4: Dancing on ice

Nu het wintersportseizoen zijn jaarlijkse piekmoment beleeft, wilden wij ook wel eens een scheve schaats gaan rijden. Liefst van al… met een Maserati.