Home Agenda

Agenda

Horses Fight Cancer: haal je GT van stal voor het goede...

Eind augustus organiseert de RACB Belgian GT Club een rondrit voor oude en nieuwe GT's, waarvan de opbrengst naar de Stichting tegen Kanker gaat. Zoals de naam al weggeeft, staat alles in het teken van paarden: mechanische, maar ook echte.

Zoute GT Tour 2017 zoekt de 200 mooiste GT’s van het...

Voor de zesde keer bieden de organisatoren eigenaars van de mooiste moderne GT’s van het land de kans om deel te nemen aan een rondrit door de mooiste regio's van Vlaanderen. Een originele manier om eens 70.000 paarden los te laten in de polders…

Autoworld gaat de zomer in met tijdelijke Ferrari-expositie

De zomerexpositie van Autoworld is voor heel wat Belgische autoliefhebbers vaste prik geworden tijdens de zomermaanden. Hier zijn alvast 35 redenen waarom je ook dit jaar maar beter één van je zeldzame vakantiedagen opoffert om een bezoekje te brengen aan het Brusselse automuseum.

Spa Italia (18/06): Belgische ode aan de Italiaanse ‘bella mecanica’

Liefhebbers van Italiaanse twee- en vierwielers verzamelen dit weekend op en rond het circuit van Spa-Francorchamps, voor de inmiddels 15e editie van Spa Italia. Je...

Waarom de Sotogrande Grand Prix alles heeft om een grote te...

Tijdens het Hemelvaartweekend trekt AutoBuzz dit jaar niet naar Villa d’Este, maar wel naar Andalusië, waar de allereerste editie van de ‘Belgische’ Sotogrande Grand Prix plaatsvindt. We zien elkaar daar?

Spa Italia viert 60 jaar Fiat 500

DG Sport, de organisator van SpaItalia 2017, heeft een passend eresaluut in petto voor één van de grootste iconen die de auto-industrie ooit heeft voortgebracht.

Spa Classic 2017: een heerlijk snuifje nostalgie (+ Wedstrijd!)

Noteer het weekend van 19 tot 21 mei alvast met stip in jullie agenda, want dan vormt het circuit van Francorchamps opnieuw het decor voor één van de meest uitzonderlijke meetings van het jaar: Spa Classic. Een voorsmaakje?

ING Ardenne Roads: succesvol Ardennenoffensief

Dit weekend staat de 16e editie van ING Ardenne Roads op het autosportmenu, met 150 deelnemers één van de grootste regelmatigheidsrally's van ons land.

Museumstuk BMW logeert tijdelijk in Brussel

De zeventiende BMW Art Car, een BMW M3 ontworpen door de Amerikaanse artiest Jeff Koons, is nog tot 29 april te bezichtigen in de BMW Brand Store in Brussel. Gratis en voor niets.

Antwerp Classic Salon (03 – 05/03) eert Italiaanse iconen

Van 3 tot 5 maart 2017 kan je in de hallen van Antwerp Expo terecht voor het immer gezellige Antwerp Classic Salon, dat dit jaar zijn 40ste editie beleeft. Tijdens die feesteditie worden twee andere bijzondere verjaardagen gevierd: de 70e verjaardag van Ferrari en de 10 jaar jongere Fiat 500.

Recent

13,591FansLike
961VolgersVolg
833VolgersVolg
156AbonneesAbonneer