Home Concept car

Concept car

Mazda3-opvolger debuteert in Tokio

Na de Duitse hoogmis in Frankfurt staat eind deze maand in Tokio de tweejaarlijkse thuismatch voor de Japanse constructeurs op het programma. Zopas heeft Mazda zijn line-up voor dat Salon van Tokio prijsgegeven, waaronder een studiemodel van de volgende 3.

Suzuki trekt op Mars-missie met e-Survivor

De grote aantrekkingskracht van het Salon van Tokio schuilt voor ons Westerlingen in het aantal bizarre, exotische en hoogtechnologische studiemodellen. Suzuki geeft dit jaar de aftrap met de e-SURVIVOR, een Suzuki Jimny... voor marsmannetjes.

Mitsubishi hint naar nieuwe SUV-coupé met e-Volution Concept

Naar Frankfurt komen vond Mitsubishi (net als een dozijn andere merken overigens) dit jaar niet nodig, en nu weten we ook waarom: met de uitgespaarde centen willen de Japanners liever groots uitpakken op het ‘eigen’ Salon van Tokio.

Infiniti Prototype 9: Japanse Silberpfeil

Een rijdend anachronisme, zo kan je deze concept car eigenlijk nog het best omschrijven.

Infiniti: Vintage racer voor Pebble Beach

Later deze maand toont Infiniti op het prestigieuze Pebble Beach een gloednieuwe concept car, die zijn mosterd is gaan halen in het glorieuze verleden van de autosport.

Is dit de opvolger van de BMW Z4?

BMW bevestigde dat het op het Concours d’Elegance van Pebble Beach met twee conceptcars op de proppen komt. Enerzijds zakt de autobouwer naar de VS...

Is deze Volkswagen Gen.E een Golf 8 in disguise?

“Een onderzoeksvoertuig”, zo klinkt het in Wolfsburg. Maar wij horen en zien iets anders.

BMW Concept 8 Reeks: Mooi en meedogenloos

Op het Concorso d'Eleganza Villa d'Este toont BMW dit weekend zijn Concept 8 Reeks, een sierlijke luxecoupé die het vanaf volgend jaar mag opnemen tegen de Lexus LC, de Maserati GranTurismo en – vooral – de S-Klasse Coupé van Mercedes.

Renault Sport presenteert de toekomst van de F1

Renault maakte van het autosalon van Shanghai gebruik om de Renault R.S. 2027 Vision concept car met de wereld te delen. Deze bolide is Renaults visie...

Recent

13,592FansLike
962VolgersVolg
832VolgersVolg
157AbonneesAbonneer