Home Elektrisch

Elektrisch

Tesla opent achtste Belgische Supercharger-station in Aalst

In het Oost-Vlaamse Aalst heeft Tesla eind vorige week een nieuwe Supercharger in gebruik genomen, het achtste Tesla-snellaadstation in België.

Stofzuigerfabrikant Dyson gaat eerste auto bouwen

Gaat Dyson binnenkort grote kuis houden op de wereldwijde automarkt?

En daar is de eerste Tesla Model 3-killer: Fisker EMotion

Pre-ordertje plaatsen? 2.000 dollar, alstublieft.

Nederlandse zonne-auto Lightyear One komt in 2019

De Nederlandse start-up Lightyear heeft aangekondigd dat het in 2019 start met de productie van een volledig elektrische berline die zijn accu's vult met zonne-energie. Kostenplaatje: 119.000 euro, zonder btw. Voor niets gaat de zon op, toch?

Elektrische Mini bevestigd voor 2019

Moederhuis BMW heeft het eindelijk officieel bevestigd: vanaf 2019 zal er een volledig elektrisch aangedreven Mini in de showrooms staan. Opvallend: ondanks alle Brexit-perikelen zal het model worden gebouwd in het Britse Oxford, het Nederlandse VDL Nedcar vist dus achter het net.

“3 op 4 Belgen wil geen diesel meer”

De aanhoudende dieselperikelen – vorige week kwam Mercedes nog in opspraak naar aanleiding van een grote terugroepactie – zorgen voor een opmerkelijke mindshift bij de Belgische bestuurders, zo blijkt uit recent onderzoek van Ipsos.

“Elke Volvo aan de stekker vanaf 2019”

Woensdag sloeg Volvo-CEO Hakan Samuelsson de fossiele wereld met verstomming, toen hij aankondigde dat Volvo vanaf 2019 enkel nog auto’s met een elektromotor aan boord zal produceren. Een koffietafel voor Koning Diesel, dan maar?

Aston Martin bevestigt komst elektrische RapidE voor 2019

Twee jaar geleden hintte Aston Martin al eens naar een volledig elektrische sportwagen. Binnen twee jaar is de RapidE een feit.

Opel doet paus Franciscus Ampera-e cadeau

Een godsgeschenk, zowel voor de kerkvader als voor moeder Natuur.

Deze Audi E-tron Sportback staat binnen twee jaar in de showroom

De elektrificatiestrategie binnen de Volkswagen-groep begint stilaan concrete - en best wel mooie - vormen aan te nemen.

Recent

13,592FansLike
962VolgersVolg
832VolgersVolg
157AbonneesAbonneer