Home Rij-impressie

Rij-impressie

Test Opel Grandland X: gewapend voor de stadsjungle

Als de autowereld je twitterwall was, zou de hashtag SUV hot en trending zijn. Haast elke constructeur bracht het afgelopen jaar een SUV of crossover op de markt. Met deze Grandland X wil Opel de verkoopstoppers in het genre aanvallen.

Test Bultaco Brinco: Koning van de fietsostrade

Rijplezier beleven op onze dichtgeslibde wegen is hoe langer hoe meer een utopie geworden. Tenzij je out-of-the-box durft te denken...

Test Volkswagen Polo: kleine broertjes worden groot

Met meer dan 14 miljoen verkochte exemplaren is de Volkswagen Polo een van de verkoopstoppers in de automobielwereld. En toch hing er steeds een schaduw over de Polo, eentje waar de zesde generatie van het model mee wil afrekenen.

Test BMW M140i: Mechanisch meesterschap

Je vond de BMW M135i al behoorlijk fantastisch, zeg je? Wel, deze M140i ga je nog beter vinden.

Rij-impressie Suzuki Swift: leveren gewaagde keuzes ook iets op?

Nieuwe auto’s ontwerpen, dat is vaak op veilig spelen. Twee lijnen aan het uiterlijk veranderen, nieuwe motor erin en klaar. Suzuki daarentegen maakte enkele opvallende keuzes met zijn nieuwe Swift.

Toyota Prius Plug-In Hybrid: Elektrische boost

De tweede generatie van de Toyota Prius Plug-In schakelt technologisch een versnelling hoger: een zonnepaneel op het dak en een tweede elektromotor moeten de elektrische rijervaring een boost geven. Daar staat wel een pittig prijskaartje tegenover ...

Citroën C3: Nouvelle cuisine

Ondanks een lange staat van dienst (en meer dan 3,5 miljoen verkochte exemplaren) kreeg de Citroën C3 onlangs zijn C4. Hoe het nu verder moet? AutoBuzz deed de test.

Past de Citroën e-Méhari bij jouw persoonlijkheid?

Ben je een nostalgicus, maar tegelijk ook een groene rakker? Of eerder een durver die houdt van plezier maken in een zonovergoten kader?

Doorgelicht: De Beierse plug-inbrigade

Met de 225xe Active Tourer, de 330e, de X5 XDrive40e en de gloednieuwe 740e iPerformance heeft BMW al vier stekkerhybrides in de rangen, een groen kwartet waarmee de Duitsers nadrukkelijk naar de hand van de fleetklant dingen. Of die interesse ook wederzijds hoort te zijn?

Hyundai Ioniq: Driewerf hoera!

Hier gaan de Toyota Prius en de Nissan Leaf nog een vette kluif aan hebben...

Recent

13,592FansLike
962VolgersVolg
832VolgersVolg
157AbonneesAbonneer