Home Salon Frankfurt 2017

Salon Frankfurt 2017

Live in Frankfurt: Audi rijdt autonome tijdperk binnen met concepts Aicon...

Kroop de volledige Volkswagen-groep op de IAA van 2015 nog door het stof in volle Dieselgate-crisis, dan grijpt het concern nu dezelfde gelegenheid aan om zijn blazoen weer helemaal op te poetsen. Zo maken we bij zustermerk Audi kennis met de Aicon en Elaine, twee beloftevolle prototypes die de weg moeten tonen naar een elektrische en autonome toekomst.

Salon van Frankfurt: de coolste concept staat bij… Honda

Over smaken en kleuren valt niet te twisten, maar toch zal niemand kunnen ontkennen dat deze kleine Japanner over een ongelofelijke uitstraling beschikt...

Live in Frankfurt: Ontdek hier alle nieuwe SUV’s!

Wie ons reilen en zeilen in Frankfurt de afgelopen dagen een beetje gevolgd heeft, weet intussen dat het Duits autofeestje alweer grotendeels gedomineerd wordt door de SUV's. Om door de bomen het bos te blijven zien, gieten we alle nieuwigheden even in een handig overzicht.

Opel Grandland X gaat aan de stekker

Het huwelijk tussen Opel en PSA is nog maar pas geconsumeerd, maar de kruisbestuiving tussen beide concerns werpt nu al de eerste vruchten af.

Live in Frankfurt: Mercedes richt pijlen op BMW i3 en VW...

Bij Mercedes staat er voor elk (!) huidig model een elektrisch alternatief in de wachtkamer, deze EQA mag zich alvast klaarmaken voor een bitse strijd met de i3 van BMW en de toekomstige Volkswagen I.D.

Live in Frankfurt: de wulpse BMW Z4

De IAA van Frankfurt is en blijft veruit de belangrijkste thuismatch voor de Duitse premiumconstructeurs. Een ideale springplank voor een imagomodel als de Z4, zo dachten ze bij BMW...

Live in Frankfurt: Hyundai Kona, een karakterkop

Zij die het design van Hyundai nog steeds saai en zoutloos vinden, zullen hun mening stilaan moeten herzien...

Live in Frankfurt: Citroën C3 Aircross

Met de nieuwe C3 Aircross surft Citroën vrolijk mee op de golf van compacte SUV's die het Salon van Frankfurt overspoelt.

Live in Frankfurt: de shooting brake van Kia

Kia heeft stilaan een patent genomen op mooie concept cars, ook voor de IAA in Frankfurt zijn de tekenaars in hun pen gekropen om de bezoekers te verblijden met een straf studiemodel.

Live in Frankfurt: 10 sportieve blikvangers

Naast de talloze elektrische, zelfrijdende en soms zelfs vliegende concept cars zijn we in Frankfurt gelukkig ook heel wat octaanminnende pareltjes tegengekomen, die we voor de gelegenheid in een persoonlijke top 10 hebben gegoten.

Recent

13,592FansLike
962VolgersVolg
832VolgersVolg
157AbonneesAbonneer